Vonkajšia stierka je ako metalíza na aute. Akonáhle je auto špinavé, zaniká lesk, ktorí dáva autu iskru. To isté sa deje aj s vonkajšou stierkou. Akonáhle je vonkajšia stierka špinavá v dôsledku rias alebo iných nečistôt, zaniká jej krása. Každá vonkajšia stierka je jedinečná a preto stojí za to „byť jasne čistá“. S naším špeciálne vyvinutým čistiacim systémom prinášame krásu vášho domova, vašej nehnuteľnosti alebo vašej firmy na svetlo a obnovujeme stratenú iskru. 
Trápi vás vzhľad vašej fasády? Tak túto otázku si kladie veľa majiteľov domov a hľadajú riešenie ako skrášliť ich bývanie. Často sa stretávame s tým, že majitelia domov sa rozhodnú fasádu premaľovať fasádnou farbou. V tomto prípade ale vonkajšie fasádne farby nie sú nutné. Fasádu stačí iba vyčistiť.
Niektorí majiteľa domov sa kvôli špinavej fasáde rozhodnú pre zhotovenie novej vonkajšej omietky. Nová vonkajšia omietka je samozrejme riešenie, ale časovo aj finančne veľmi náročné.
Je fasáda vášho domu znečistená a vy chcete, aby váš dom vyzeral opäť ako nový? Potom je tento článok práve pre vás – ponúkame vám 3 spôsoby, ako vyčistiť fasádu domu.
Na trhu sa dnes nachádzajú rôzne prípravky na čistenie fasád, ktoré lákajú majiteľov domov či bytov, aby si ich kúpili. Na jednej strane ponúkajú úžasné výsledky, na druhej strane nízku cenu. To však musí mať nejaký háčik. Čítajte ďalej a dozviete sa aký.
Nová fasáda rodinného domu či bytu býva pre majiteľov často jednou z najväčších investícií počas stavby alebo rekonštrukcie. O to viac potom majiteľov mrzí, keď je nová fasáda po niekoľkých rokoch špinavá na nepoznanie. Ako prvé začnú majitelia premýšľať nad svojpomocným čistením fasády, aby ušetrili čo najviac finančných prostriedkov. Na trhu sa totiž nachádzajú rôzne prostriedky na čistenie fasád, avšak my vám prezradíme, prečo svojpomocné čistenie fasády nie je dobrá voľba.

PÁČIA SA VÁM TIETO ČLÁNKY?

Budeme radi, ak nám zanecháte svoju emailovú adresu, aby sme vám mohol zasielať dôležité informácie pravidelne.

Vybrané:

83

Čistenie silikónovej omietky

Žiadna stavba alebo rekonštrukcia sa nezaobíde bez investície do novej omietky. Ak ste aj vy prednedávnom investovali do novej silikónovej omietky, tak vám je úplne jasné, že táto investícia nie je vôbec malá. Čo teda robiť, ak je omietka už po krátkom čase znečistená a špinavá? Ako na správne a účinné čistenie silikónovej omietky?

Čítať viac »
65

Profesionálne čistenie fasád sa oplatí. Viete prečo?

Rozhodli ste sa, že je čas predať svoju nehnuteľnosť a zároveň chcete využiť veľmi priaznivú momentálnu situáciu na realitnom trhu? Je tu jedna vec, do ktorej by ste mali bez pochýb investovať ešte pred tým, než zverejníte svoju ponuku na realitných portáloch. Je to čistenie fasád. Práve čistenie fasád vám totiž môže zabezpečiť, že vaši potenciálni záujemci budú ochotní zaplatiť vyššiu sumu za vašu nehnuteľnosť, než keby ich už pri prvej prehliadke vítal zanedbaný a znečistený dom. A vás to pritom bude stáť len 3,8 eura za meter štvorcový!

Čítať viac »
61

Silikónová omietka

Pri voľbe omietky je dôležitý jej výber a typ. Ak patríte k ľuďom, ktorí si vybrali silikónovú omietku, tak je to určite dobrá voľba. Silikónová omietka je na báze silikónových živíc a syntetických polymérov, vďaka čomu má vyššiu schopnosť absorbovať vlhkosť.

Čítať viac »

Ukážka čistenia zdarma

Získajte ukážku čistenia priamo u vás doma. Úplne ZDARMA. Nemusíte čakať, stačí vyplniť kontaktný formulár.